Koirakoulu Pieni Koiruus

Tietoa meistä

Vehnäterrieri Jymy, CIB, FI, EE, LV MVA, TK1, TK2, BH, AG3 Vehnäpellon Duracel

Koirakoulu Pieni Koiruus perustettiin v. 2005 palvelemaan koiranomistajia arkielämän taitojen, ongelmatilanteiden sekä eri harrastuslajien parissa.
Koulutustapa on aina koiran ja omistajan tarpeet huomioiva, yksilöllinen ja positiivinen. Koiran kouluttamisen tulee olla hauskaa, ei pakkopullaa.  
Harjoitellessa koiran suhde omistajaansa lähenee, kontakti vahvistuu ja omistaja oppii ymmärtämään koiransa käyttäytymistä ja "lukemaan koiraansa".

Hyvin koulutettu koira on omistajansa ilo ja ylpeys. Se on myös itsevarmempi, luottavaisempi ja sille voidaan sallia enemmän vapauksia kuin kouluttamattomalle
lajitoverilleen.Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uusien asioiden opettamista, sillä koiran koko elämä on oppimisen aikaa.

Uuden opettelu ja erilaisten tehtävien ratkaiseminen on koiralle mieluisaa aivojumppaa. Kun onnistuminen tuottaa koiralle sen tavoitteleman palkkion, kokee koira suurta
mielihyvää, sen itseluottamus kasvaa ja samoin nousee motivaatio toimia kanssasi. Ota yhteyttä mikäli mielessäsi on jokin asia, missä haluaisit saada vinkkejä tai apua.

Oppiva koira on onnellinen koira.