Pieni Koiruus - historia Yhteystiedot Henkilökunta Tiedotteet
Kurssikalenteri Yksityiskonsultaatio Koulutus seuroille / ryhmille Vinkkejä koulutukseen Ilmoittautumiskäytäntö
Toiminta-ajatus Ilmoittautuminen
Kuvia kursseiltamme Kuvia tapahtumistamme
Pieni Koiruus Facebookissa Linkkejä

 
Pieni Koiruus -koirakoulun vaiheikas historia


Vuodet 2005-2008: Koirakoulu Pieni Koiruus perustettiin keväällä 2005 palvelemaan pääkaupunkiseudun ja lähialueiden koiranomistajia ikään, sukupuoleen ja aikaisempaan kokemukseen katsomatta. Halusimme silloisen yhtiökumppanini kanssa tuoda harrastusmahdollisuudet lähelle ja kaikkien tavoitettavaksi, joten pyrimme järjestämään kursseja mahdollisuuksien mukaan myös muilla paikkakunnilla.

Kurssimme saivat positiivista palautetta ja keksimistäni hauskoista kurssien nimistä (Taaperokurssi, Veijariklubi, Hihnahihhulit, Rähinäroopet Ruotuun ym.) tulikin pian tavaramerkkimme. Paineita toiminnan kasvattamiseen alkoi olla vuonna 2006, jolloin tunsimme tarvetta työntekijämäärän lisäämiseen. Vuodesta 2007 oli kokoonpanomme jo yksi kokopäiväinen ja kolme osa-aikaista työntekijää. Vuonna 2007 Pieni Koiruus avoin yhtiö lopetettiin ja tilalle perustettiin osakeyhtiömuotoinen Pieni Koiruus.

Vuonna 2008 työmäärämme kasvoi entisestään ja kurssien määrä lisääntyi valtavasti edellisvuosiin verrattuna. Loppuvuosi 2008 toi mukanaan tavallaan surullisiakin uutisia. Kasvukivut, tuotantopaineet ja näkemyserot yrityksen tulevaisuudesta olivat liian suuret ja siitä syystä tiemme yhtiökumppanini kanssa erosivat helmikuussa 2009. Minä halusin panostaa määrän sijaan laatuun ja yksilöllisyyteen, joista kiinni pitäminen on vaikeaa taloudellisten ja tuotannollisten paineiden alla.

Vuodesta 2009 eteenpäin: Yritykselle vuonna 2005 antamani nimi, Pieni Koiruus, edustaa minulle halua tehdä töitä eläinten ja ihmisten kanssa, kunnioitusta nelijalkaisia ystäviämme kohtaan ja omien koirieni lisäksi jokaista oppilastani. Siksi Pieni Koiruus palasi juurilleen toteuttamaan alkuperäistä tarkoitustaan - palvelemaan koiranomistajia ja jakamaan tietotaitoa, oppia ja oivallusta. Vaikka Pieni Koiruus on nimensä mukaisesti pieni yritys, on sillä suuri sydän ja halu auttaa ihmisiä parempaan yhteiseloon eläinten kanssa. Totta on, että oppiva koira on onnellinen koira. Ja onnellinen koira tekee omistajansakin onnelliseksi.

Pieni Koiruus tarjoaa myös henkilökohtaista valmennusta ja apua ongelmatilanteisiin. Kurssien ja valmennustuntien hinnat pyritään pitämään edullisina, jotta kaikilla olisi halutessaan mahdollisuus saada parasta mahdollista ohjausta ja opastusta. Kurssimuotoisten koulutusten ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin kouluttajalla on aina aikaa auttaa ja ohjata oppilaitaan.

Tavoitteemme on saada asiakkaamme innostumaan ja nauttimaan koiraharrastuksesta. Oppimisen tulee olla hauskaa ja palkitsevaa sekä koirille, että omistajille. Koirien kouluttaminen ja koiraharrastus on valtavassa kasvussa, mikä näkyy myös yksityisten koulutuspalvelujen lisääntymisenä koko maassa. Pieni Koiruus -koirakoulun vahvuutena on aina ollut monipuolinen osaaminen eri harrastuslajeissa ja taito kouluttaa eri kehitysvaiheissa olevia koirakoita alkeista kilpatasolle saakka. Pääasiassa koulutan itse, mutta ajoittain minulla on ilo ja kunnia saada tehdä yhteistyötä muidenkin työlleen omistautuneiden, ammattitaitoisten kouluttajien kanssa. Pienen Koiruuden koulutuksiin osallistuessasi voit olla varma, että kouluttajasi ovat paitsi osaavia, myös useampaan harrastuslajiin perehtyneitä, aktiivisesti itseään kehittäviä ja positiivisen asenteen omaavia ihmisiä, joille Sinun ja Koirasi yksilölliset tarpeet ovat tärkeitä.

Parhain terveisin, Susanna Turtiainen
Koirakoulu Pieni Koiruus
p.050 403 1232
 
 


 
Copyright
Susanna Turtiainen
Pieni Koiruus 2016