Ilmoittautumiskäytäntö, luethan huolellisesti:

Täytä ilmoittautumislomake sivuillamme ja lähetä se meille, tai kirjoita vastaavat tiedot suoraan sähköpostilla. Lähetämme kuittauksen ja kurssimaksulomakkeen vastaanotettuamme ilmoittautumisesi. Perheenjäsenet ovat aina tervetulleita seuraamaan kurssia.

Mikäli et ole saanut kuittausta ilmoittautumisestasi muutaman päivän sisällä, haluat sopia kurssimaksun eräpäivästä, tai esim. kysellä peruutuspaikkoja jo täyttyneille kursseille, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Kurssi-info ja lasku lähetetään kaikille kurssilaisille noin viikkoa ennen kurssin ajankohtaa sähköpostilla, sähköpostin liitteenä on aina myös ohje kurssipaikan sijainnista. Muistathan, että ilmoittautuminen kurssille on sitova. Koiran sairastuessa, ota välittömästi yhteyttä, niin keskustellaan tilanteesta. Juoksuaikaisen koiran osallistuminen voi tiettyihin lajeihin olla rajattua. Jos koirasi aloittaa juoksun ennen kurssia, tai kurssin aikana, niin kerrothan tästä kouluttajalle. Poisjäänti kurssilta ilmoittamatta ei ole peruutus, vaan tällöin asiakas on velvollinen maksamaan kurssimaksun. Maksumuistutuksesta voidaan periä 10 euron huomautusmaksu.

Mikäli olet saanut peruutuspaikan, tuo kuitti kurssimaksusta ensimmäiselle kurssikerralle. Voit myös ilmoittautua jonoon, jolloin ilmoitamme sinulle henkilökohtaisesti mikäli kurssille tulee tilaa. Kuunteluoppilaita otamme kursseillemme mahdollisuuksien mukaan.
Kaikissa ilmoittautumiseen ja laskunmaksuun liittyvissä ongelmissa voit kääntyä puoleemme, autamme mielellämme.

Valokuvaamiseen ja videokuvaamiseen koulutuksissamme tulisi pyytää lupa kurssin vetäjältä ja muilta kurssilaisilta.

Ystävällisin terveisin
Susanna Turtiainen
Toimintavastaava, Koirakoulu Pieni Koiruus